Antiseptic/ Wound Treatment  

0 Review(s)

Segíti a sebgyógyulást és mindenféle seb kezelésére alkalmas! Színtelen, nem hagy foltot a ruhán. Jódmentes. Nem allergizál. Alkoholmentes. Nem csíp.

0 Review(s)

Az Octenisept fertőtlenítő oldat, amely hatóanyagként fertőtlenítő tulajdonságokkal rendelkező oktenidin-dihidrokloridot és fenoxietanolt tartalmaz.

0 Review(s)

 A Betadine folyékony kézfertőtlenítő szappant mindig töményen,     hígítatlanul kell alkalmazni.     Hygienes kézfertőtlenítés: a kezeket és az alkarokat folyó, meleg     csapvízzel benedvesítjük, majd az egyik tenyérbe 5 ml Betadine folyékony     szappant adagolunk. Egyenletesen eldörzsöljük, legalább 1 percig alapos     kézmosást végzünk, majd...

0 Review(s)

- injekciózás, vérvétel, punkciók, biopsziák, transzfúziók, infúziók előtt a bőrfelület fertőtlenítésére,- műtétek előtt a bőrfelület és a nyálkahártyák fertőtlenítésére,- aszeptikus sebkezelésre,- bakteriális és gombás bőrfertőzéseknél,- műtétre kerülő betegek teljes vagy részleges személyi fertőtlenítésére (ún. fertőtlenítő fürdetésre).

0 Review(s)

Folyékony halmazállapotú, kvaterner ammóniumvegyületet tartalmazó higiénés kézfertőtlenítő folyékony szappan. Hatásideje 30 másodperc, amely idő alatt kifejti mikrobicid hatását. Hepatitis A, B, C és HIV és H5N1 (madárinfluenza) vírus ellen is hatásos. A kezet nem szárítja, kézvédő adalék tartalmánál fogva annak finom tapintást ad.

0 Review(s)

A Neomagnol 1000 mg tabletta - vízben feloldva higiénés kézfertőtlenítés, fogászati gyökérkezelés, kis felületű sebek, gyümölcs, mosható textíliák, rozsdamentes fémtárgyak, gumi-, műanyag tárgyak, orvosi kézi-eszközök, evőeszközök, konyhaedények

0 Review(s)

A Dettol Med külsőleges oldatos spray friss, kisebb sebek tisztítására, és a kisebb sebek fertőzése során gyakran felülfertőző baktériumok eltávolítására alkalmazható.A készítmény nem alkalmas a sebgyógyulás elősegítésére.

0 Review(s)

A Jodosept széles antimikrobás spektrummal rendelkező külsőleges fertőtlenítő oldat. Bőrfelületek, nyálkahártyák, felületes sebek és égési sérülések fertőtlenítésére alkalmas. A Jodosept oldat átmenetileg csökkenti a mikroorganizmusok számát a kezelt felületen. 

0 Review(s)

Alkoholos kéztisztító és fertőtlenítő, a baktériumok 99%-át azonnal elpusztítja. Víz és szappan nélkül tisztítja és fertőtleníti a kezet. Kiszerelés: 110 ml

Showing 1 - 20 of 20 items