Breast Feeding 

0 Review(s)

A Bepanthen kenőcs bőrvédő, bőrgyógyító kenőcs. Hatóanyaga a dexpantenol, mely a bőr sejtjeiben gyorsan pantoténsav nevű vitaminná alakul át. A pantoténsav szerepet játszik mind a bőr felépítésében mind újraképződésében. A hatóanyagot (dexpantenolt) zsíros kenőcs alapanyagban tartalmazza. 

0 Review(s)

Diszkrét, ultra vékony, szuper nedvszívó képességű. Kialakítása, formája és a dupla ragasztócsíkja lehetővé teszi a tökéletes illeszkedést bármilyen méretű mellhez. Az egyetlen olyan betét, ami nedvesen is megtartja formáját. A nedvességet magába zárja, a mellel érintkező felület is száraz marad. Higiénikus, egyesével csomagolt. 

0 Review(s)

A Neogranormon kenőcs hámosító, a bőr felmaródása, valamint kisebb hámhiányok kezelésére szolgáló kenőcs. Összetevőinek komplex hatása révén védi a hámsejteket, így az egészséges hámréteget is. Bőrregenerációt elősegítő hatása következtében fokozza a bőr ellenállását a fertőzésekkel szemben, elősegíti a hámsérülések gyógyulását. Alkalmas a felületes...

0 Review(s)

Gyengéd ápolás és mindennapos védelem a pelenkakiütés ellen. Használd minden pelenkázáskor a pelenkakiütés megelőzésére. A Bepanthen Baby Kenőcs kettős hatással bír: védi a kisbaba popsiját a pelenkakiütés ellen.

0 Review(s)

Gondoskodunk a Baba és a Mama kényelméről - próbáld ki a kényelmes Libero melltartóbetéteket. Puha, pamutszerű, bimbó vályúval ellátott belső réteg, mely maximális kényelmet biztosít. Légáteresztő külső réteg, mely biztosítja a mellbimbó folyamatos levegőzését, ezáltal csökkenti a mellgyulladás veszélyét. Gyorsan és biztonságosan beszívja a szivárgó...

Showing 1 - 9 of 9 items