VISION HEALTH 

0 Review(s)

A makula-degeneráció ma az időskori látáserősség elvesztésének leggyakoribb oka. Széleskörű klinikai vizsgálatok azt mutatták, hogy bizonyos mikrotápanyagok megnövelt bevitele a látóképességet előnyösen befolyásolhatja. A trophosan visiobalance összetétele megfelel az aktuális tudományos ismereteknek és különösen alkalmas az időskori makula-degenerációs...

0 Review(s)

A tudományos kutatásokkal lépést tartva a Pharmaforte cég egy új, hatékonyabb BILUTIN szemkészítményt fejlesztett ki, amely a népszerű BILUTIN-Plusz étrend-kiegészítőt váltja fel. A BILUTIN-Omega a szem egészségének fenntartására, a szem idő előtti öregedésének gátlásra az ajánlott tápanyagok kombinációját prémium mennyiségben és minőségben tartalmazza.

0 Review(s)

Az Ocuvite PreserVision „szem vitaminokat"" és nyomelemeket tartalmazó eredeti készítmény. Az időskori makula degenerációnál a sárgafolt pigmenthámjának és fotoreceptorainak az anyagcseréje sérül. A sejtek elvesztik működőképességüket és tönkremennek, a látásélesség megromlik.

0 Review(s)

A Szemerő  Forte filmtabletta időskori szembetegség (makuladegeneráció), illetve az erős fénysugárzás oxidatív szemkárosító hatása esetén a különleges táplálkozási igény kielégítésére szolgáló, speciális - gyógyászati célra szánt – tápszer.

0 Review(s)

Az AMD, vagy időskori makula degeneráció a szemben levő ideghártya egy kis területének, az éleslátásáért felelős sárgafoltnak a betegsége. Általában 50 éves kor felett jelentkezik, és a fejlett országokban a felnőttkori szerzett vakság leggyakoribb oka.

0 Review(s)

A Phototrop omega-3 típusú többszörösen telítetlen zsírsavakat, koenzim Q10-et és acetil-L-karnitint tartalmaz.Az omega-3 telítetlen zsírsavak minden sejt nélkülözhetetlen alkotórészei, de ezt az emberi szervezet nem tudja előállítani. Fontos, hogy a normális életfolymatok során elhasználódó omega-3 zsírsavakat a táplálékunkból folyamatosan pótoljuk....

0 Review(s)

Az LXR-LUTEIN-KOMPLEX kapszula aktív összetevői támogatják a szem megfelelő, egészséges működését. Az LXR-LUTEIN-KOMPLEX speciális-gyógyászati célra szánt- tápszer, mely különleges táplálkozási igény kielégítésére szolgál időskori látásromlás, valamint a szem fokozott igénybevétele (oxidatív stressz) miatt kialakuló szemkárosodás esetén.

0 Review(s)

Vitaminokat, ásványi anyagokat, luteint, zeaxantint és Omega-3 zsírsavakat tartalmazó étrend-kiegészítő. Tudományosan igazolt összetevők a szem egészséges működésért. Az Omega-3 és cink hozzájárul a normál látás fenntartásához. A C-vitamin, E-vitamin és cink hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

0 Review(s)

A Szemerő  Forte filmtabletta időskori szembetegség (makuladegeneráció), illetve az erős fénysugárzás oxidatív szemkárosító hatása esetén a különleges táplálkozási igény kielégítésére szolgáló, speciális - gyógyászati célra szánt – tápszer.  

0 Review(s)

A szemcsepp nagylevelű csodamogyorós, kamillás, orvosi szemvidítófüves desztillált vizet tartalmaz, amely frissítő és nyugtató tulajdonságokkal rendelkezik, továbbá tartalmaz még mályvás desztillált vizet, amely nyugtató hatással rendelkezik.

0 Review(s)

Sulfonamid-származék, gátolja a bacteriumokban a folsav szintézist.

0 Review(s)

Az Alleopti Komfort egyadagos szemcsepp hatóanyaga a nátrium-kromoglikát, a gyulladásgátló / anti-allergiás gyógyszerek csoportjába tartozik.Az Alleopti Komfort egyadagos szemcsepp szénanátha vagy poratka és egyéb, pl. állati szőrrel szemben kialakuló allergia miatt kivörösödött, vizenyős és duzzadt szem kezelésére alkalmazható.

0 Review(s)

A Taleum szemcsepp az allergiás eredetű heveny és idült (pl. szénanáthához kapcsolódó) kötőhártya-gyulladás kezelésére, ill. megelőzésére szolgáló gyógyszer.Orvosi rendelvény nélkül is kiadható gyógyszer (VN).

0 Review(s)

A Vitalia Oculo plus kapszula luteint, zeaxantint, és antocianinokat tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény, mely segít a látóképesség megőrzésében és a szem egészségének fenntartásában. A készítmény különösen ajánlott időskori szembetegségek (pl. sárgafolt-sorvadás), a szem rendszeres fokozott megerőltetése és erős fénysugárzás esetén.

0 Review(s)

Az aciklovír helyileg és általánosan ható, vírus szaporodást gátló szer. Hatásszélessége a sömör (herpes simplex) vírus 1-es és 2-es típusaira (HSV-1 és HSV-2), valamint a bárányhimlő (varicella zoster) vírusra (VZV) terjed ki.

Showing 1 - 24 of 24 items