MUSCLE AND JOINTS 

per page
0 Review(s)

A magnézium ionos formában, mint fontos sejten belüli kation mintegy 300 enzimreakcióban játszik fontos szerepet.A Magnerot a magnéziumhiány megelőzésére és kezelésére javasolt.

0 Review(s)

Felnőttek és 16 évnél idősebb serdülők kezelésére szolgál. A Flectorin a nem-szteroid gyulladásgátló gyógyszerek (non-steroidal anti-inflammatory drugs, NSAID) csoportjába tartozik. Az NSAID gyógyszerek fájdalomcsillapítók és gyulladáscsökkentők. A Flectorin az ízületeket, izmokat, ínakat és szalagokat érintő kisebb fájdalommal járó állapotok helyi...

0 Review(s)

PACK CONTENT:APRANAX DOLO 100MG/G GEL 100G MASTER-AID GHIACCIO BOLLENT SPORT 13CM X 28CM 1X FLECTOR 140MG GYOGYSZ.TAPASZ 5X RUGALMAS POLYA 14CM X 5M

0 Review(s)

PACK CONTENT:PERSKINDOL ACTIVE CLASSIC GEL 100MLMAGNE B6 BEVONT TABLETTA 50XMAGNESOLV GRANULATUM 30X6,1 G

0 Review(s)

A Béres Egészségtár - Porcerő FORTE filmtabletta ízületi betegségben szenvedők különleges táplálkozási igényeihez igazított összetételű, speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer glükozamin-szulfáttal, kondroitin-szulfáttal és metil-szulfonil-metánnal (MSM).

0 Review(s)

PACK CONTENT: VOLTAREN DOLO 25MG LAGY KAPSZ. 20X APRANAX DOLO 100MG/G GEL 100G FLECTOR 140MG GYOGYSZ.TAPASZ 5X

0 Review(s)

PACK CONTENT: ANALGESIN DOLO 220MG FILMTABL. 20X DICLOFENAC SANDOZ 50MG/G GEL 100G FLECTOR 140MG GYOGYSZ.TAPASZ 10X

0 Review(s)

 A Flector 140 mg gyógyszeres tapasz diklofenák-epolamin hatóanyagottartalmazó fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatású készítmény.- Az inak, szalagok, izmok és ízületek sérülése (ficam, zúzódás, rándulás,húzódás) következtében fellépő fájdalom és gyulladás helyi kezeléséreszolgál. 

0 Review(s)

Hipotóniás sportital révén a folyadékveszteséget és a kiizzadt ásványi anyagokat, nyomelemeket gyorsan pótolja. Értékes összetevőinek köszönhetően növeli a teljesítőképességet, gyorsítja a regenerációt és elősegíti a zsírégetést.

0 Review(s)

PACK CONTENT:APRANAX DOLO 100MG/G GELMASTER-AID GHIACCIO BOLLENTE 13X28CM

0 Review(s)

Glükózamin-hidroklorid, Kondroitin-szulfát, MSM, Hialuron sav, Mangán, Réz és C-vitamin tartalmúspeciális – gyógyászati célra szánt – tápszer ízületi betegségben szenvedőknek

0 Review(s)

A készítmény ajánlott a sérüléses (ficam, rándulásos, húzódásos és zúzódásos), reumatikus, túlerőltetéses (teniszkönyök, nyaki-, háti ízületi), izomgörccsel járó lumbágós és ischiászos fájdalmak enyhítésére.

0 Review(s)

Csontképzés, normális csontanyagcsere nélkülözhetetlen kalcium és D3 vitamin pótlására, maximális csonttömeg kifejlődésének elősegítésére illetve a csontállomány csökkenése és a csontképzés zavarának megelőzésére.

0 Review(s)

Az ibuprofén a nem szteroid gyulladáscsökkentő gyógyszerek (NSAID) csoportjába tartozik. Ez azt jelenti, hogy a gyógyszer csillapítja a fájdalmat, mérsékli a gyulladásos folyamatokat és lázcsillapító hatással is rendelkezik. Alkalmazása gyulladásos eredetű, fájdalmas izületi betegségek, izomfájdalom, lágyrészsérülések, duzzanatok kezelésére javasolt.

Showing 1 - 24 of 77 items