ORAL AND DENTAL HYGIENE  

per page
0 Review(s)

A Pharma Nord koenzim Q10 étrend-kiegészitője segítheti az energiaszint növelését, enyhítheti a krónikus kimerültség problémáját. A Q10 segítheti az egészséges fogak és íny állapotának fenntartását. Természetes Q10 szintünk a kor előrehaladtával csökken, és szintén megfogyatkozhat intenzív testmozgás vagy betegség hatására. 

0 Review(s)

A Gengigel hialuronsav alapú orvostechnikai segédeszköz, amely serkenti a fogíny és a fogmelletti szövet megbetegedéseinek gyógyítását. A fogmelletti szövet megbetegedései gyakoriak, kellemetlenek és komoly bonyodalmakhoz vezethetnek. ltalában gyulladással, vérzéssel és a fogíny szövet elválásával kezdődnek, majd a támaszcsont elvesztésével, fogmozgással...

0 Review(s)

Curasept ADS 205 – Hosszú távon, kúraszerű felhasználásra (akár 6 hónap) ajánlott.Plakk képződés megakadályozására. Fogszuvasodás megelőzésére. A fogmosás hasznos kiegészítője fogszabályozó készülékek esetén.Vérző íny, ínygyulladás megelőzésére és kezelésére. Bizonyos helyzetekben a mechanikai plakk eltávolítás korlátozott vagy nem megoldható.

0 Review(s)

A szájüreg és a fogak mindennapi ápolására, Svájci kutatók által kifejlesztett készítmény., Klinikailag tesztelt és tudományosan elfogadott., Kérdezze meg fogorvosát., A meridol Kutatás terméke.

0 Review(s)

Az Algoflex úgynevezett nem-szteroid gyulladáscsökkentő szer. Fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő és lázcsillapító hatással rendelkezik.

0 Review(s)

A Meridol szájvíz hatékony védelmet nyújt a kellemetlen lehelet ellen úgy, hogy megvéd a kellemetlen szagokat előidéző baktériumokkal szemben a nyelven és az egész szájüregben. Fogszuvasodás ellen is véd. Azonnali hatásának köszönhetően már egy használat után hosszan tartó, friss leheletet biztosít. Alkoholmentes. 

0 Review(s)

Az Algoflex Rapid fejfájás, migrén, fogfájás, hátfájás, menstruációs fájdalmak, izomfájdalmak, láz valamint megfázás és influenza tünetei esetén alkalmazható. Ezen felül, orvosi javaslatra, az Algolfex Rapid alkalmazható idegfájdalmak (neuralgia), ízületi fájdalom és duzzanat (reumatikus fájdalom), valamint mérsékelten erős ízületi gyulladás (nem súlyos...

0 Review(s)

A Dologel egy természetes hatóanyag alapú fogínygél a csecsemőkori- és kisgyermekkori fogzás okozta tünetek, valamintínygyulladás és ínyfájdalmak enyhítésére.

0 Review(s)

Tantum Verde eukaliptusz szopogató tabletta a száj, a torok és a fogíny gyulladásgátló és fájdalomcsillapító kezelésére.

0 Review(s)

LISTERINE PROFESSIONAL  SENSITIVITY THERAPY SZÁJVÍZ lezárja a nyitott csatornácskákat olyan módon, hogy a dentin felszínére és mélyen a csatornácskákba kristályok rakódnak. A kristályok megakadályozzák a folyadék áramlását, amely az idegeket ingerli és a fájdalom kialakulásához vezet.

0 Review(s)

Háromszoros védelem a fogszuvasodás ellen. Megemelt flouridtartalommal az erősebb fogakért. Védelmet nyújt a baktáriumokkal szemben és csökkenti a lepedékképződést.Lelassítja a baktériumok szaporodását.

0 Review(s)

Hatékony védelmet nyújt a fogínyvérzés és ínysorvadás, -gyulladás ellen. Több, mint 40 éve forgalamzzuk a magyar piacon és közkedvelt, bevált készítménynek számít. 6 gyógynövényt (Echinacea, Kamilla, Zsálya, Mirha, Rathania és Borsmenta) és ásványi sót (Nátrium-hidrogénkarbonát) egyaránt tartalmazó fogkrém.

0 Review(s)

Napi száj- és fogápolásra, Balzsam az ínyre, Elősegíti a gyulladt fogíny regenerálódását, Klinkai tesztekkel tudományosan igazolt hatékonyság, Svájci kutatók által kifejlesztett készítmény, Kérdezze fogorvosát! A meridol® kutatói által kifejlesztett termék

0 Review(s)

A blend-a-dent Extra Stark Neutral műfogsorrögzítő krém a helyén tartja a műfogsort, így megakadályozza, hogy az ételmaradék alá kerüljön.

0 Review(s)

Egész nap biztosítja a műfogsor stabilitását, így biztonságérzetet nyújt használójának.megakadályozza, hogy az ételmaradékok bejussanak a műfogsor alá.

0 Review(s)

Sensodyne Rapid fogkrém, klinikailag igazoltan csökkenti az érzékeny fogak fájdalomérzetét. Naponta kétszer mosson fogat. A gyors hatás eléréséhez először nyomjon egy kis mennyiséget tiszta ujjbegyére, majd óvatosan dörzsölje be vele az érzékeny fognyakat egy percen keresztül. 

0 Review(s)

A műfogsoron naponta számos szennyeződés rakódik le. Ezt a szennyezodést, amely szájszagot és gyulladásos folyamatokat idézhet elo, naponta kétszer, reggel és este el kell távolítani. A COREGA TABS BIO FORMULA hatását pezsegve fejti ki. A fogkefénél hatékonyabban, a legkisebb résekbol is eltávolítja a szennyezodéseket. A COREGA TABS BIO FORMULA különleges...

0 Review(s)

Fogmosás után a LACALUT white szájvíz gátolja a fogkő képződését, és megőrzi a megtisztított fogak természetes fehérségét. Az elszíneződéseket eltávolítja, és a fogzománcot újra mineralizálja. Ideális és hatékony műfogsort viselőknek is. Használata: Öblögessen intenzíven 30-40 másodpercig kb. 10 ml LACALUT white szájvízzel! Utána már ne öblögessen vízzel

0 Review(s)

Corega műfogsorrögzítő krém, erős rögzítés, mentolos. Segít megakadályozni az étel műfogsor alá kerülését.A Corega műfogsorrögzítő krém hosszantartó, erős rögzítést biztosít. Megakadályozza, hogy az irritációt okozó ételmaradékok a műfogsor alá szoruljanak. Egész nap magabiztosnak érezheti magát. 

0 Review(s)

A meridol-kutatás olyan fogkefe-újdonságot fejlesztett ki, amelynek mikrofinomságú sörtevégei kímélik a fogínyt. A sörték érintése selymesen puha, érezhető, milyen kíméletes a fogínnyel. Ugyanakkor hatékony, alapos plakk-eltávolítást biztosít, különösen a fogínyszélnél.

0 Review(s)

Corega műfogsorrögzítő krém, erős rögzítés, mentolos. Segít megakadályozni az étel műfogsor alá kerülését.A Corega műfogsorrögzítő krém hosszantartó, erős rögzítést biztosít. Megakadályozza, hogy az irritációt okozó ételmaradékok a műfogsor alá szoruljanak. Egész nap magabiztosnak érezheti magát. 

Showing 1 - 24 of 49 items