DIGESTIVE PROBLEMS 

per page
0 Review(s)

A készítmény gyermekek és felnőttek exokrin (külső elválasztású) hasnyálmirigy-elégtelenségének kezelésére szolgál.Az exokrin hasnyálmirigy-elégtelenség gyakran együtt jár az alábbi kórképekkel (bár nem korlátozódik kizárólag ezekre az esetekre):- mucoviscidosis (a hasnyálmirigy fibrocisztás betegsége),- krónikus pancreatitis (idült...

0 Review(s)

Az egészséges , normális bélflóra fenntartása .A bélflóra helyreállítása (pl. antibiotikus kezelések idején és azt követően, hasmenés alatt és után).  Puffadás megszüntetése. A meggyengült immunrendszer erősítése, klímaváltozáskor, utazáskor és stresszhelyzetekben.

0 Review(s)

A Normaflore Extra  a feltételezhetően a bél normál flórájához tartozó, nem patogén Bacillus clausii spóráit tartalmazó készítmény. Alkalmazása elősegíti a bélflóra helyreállítását annak különböző eredetű károsodása esetén. 

0 Review(s)

Jelleg: Laktáz enzimet tartalmazó, speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer laktáz enzim hiányos egyének részére, tejcukor emésztés elősegítésére.Alkalmazási meghatározások: A fogyasztásra szánt élelmiszerhez kell adagolni, szükség szerint (tápszer, tej, kakaó, stb.) Alkalmazása 1 hónapos kortól javasolt, cukorbetegek is fogyaszthatják.. Hőérzékeny,...

0 Review(s)

A Protexin Natural Care kapszula antibiotikum szedése vagy gyomor-bél rendszeri fertőzés okozta hasmenéssel járó megbetegedések alatt és/vagy után a felnőttek különleges táplálkozási igényéhez igazított összetételű speciális – gyógyászati célra szánt – tápszer.

0 Review(s)

Az Iberogast a bélműködés funkcionális zavaraira ható növényi kivonatokat tartalmazó belsőleges oldatos cseppek.Funkcionális diszpepszia (emésztési zavar) tüneti kezelésére (étkezést követő fájdalom vagy diszkomfort, korai teltségérzet, puffadás, émelygés, hányinger tünetei esetén).

0 Review(s)

Alkalmazási javallat:Csecsemők és kisgyermekek kúraszerű bélflóra-helyreállító kezeléséreAntibiotikus kezelés alatt és azt követőenHasmenések eseténPuffadás megszüntetéséreOlyan esetekben, amikor a meggyengült immunrendszer erősítése indokolt (klímaváltozás, utazás, egyéb stresszhelyzetek

0 Review(s)

A Laevolac-laktulóz szirup hatóanyaga, a laktulóz egy D-galaktóz és fruktóz cukoregységből álló szénhidrát-származék. Hatását a vastagbélben fejti ki, ahol a bélbaktériumok hatására szerves savak, elsősorban tejsav és ecetsav keletkezik belőle. A savképződés hatására fokozódnak a bélmozgások és emelkedik a széklet víztartalma (székletlágyító hatás).A...

0 Review(s)

A Normaflore belsőleges szuszpenzió a bél normál flórájához tartozó, nem patogén Bacillus clausii spóráit tartalmazó készítmény. Alkalmazása elősegíti a bélflóra helyreállítását annak különböző eredetű károsodása esetén. 

0 Review(s)

A zavartalan májfunkció előfeltétele a megfelelően szabályozott epeelfolyás. A Hepabene-ratiopharm kapszula normalizálja a renyhe vagy fokozott epeszekréciót és oldja az epeutak görcsét, valamint májvédő hatású mérgezésekben és szabályozza a májsejtek működését.Javallt az epeelfolyás zavarainak kiegészítő kezelésére (epehólyag-eltávolítást követően is),...

0 Review(s)

Az emberi béltraktus jótékony és ártalmas baktériumfajok sokaságából álló hatalmas és változatos mikroflórával rendelkezik. Normál esetben a jótékony és a káros baktériumok egyensúlyban vannak a bélrendszerben, ami alapvetően meghatározza egészségi állapotunkat.

0 Review(s)

A Normaflore belsőleges szuszpenzió a bél normál flórájához tartozó, nem patogén Bacillus clausii spóráit tartalmazó készítmény. Alkalmazása elősegíti a bélflóra helyreállítását annak különbözó eredetű károsodása esetén. A Normaflore-ban lévő baktérium különböző, különösen a B-vitamin-csoportba tartozó vitaminok termelésére képes, ezért hozzájárul az...

0 Review(s)

A Mezym forte 10000 a hasnyálmirigy eredetű emésztő enzimek képzésének vagy felszabadulásának, emésztési panaszokat okozó zavarában használható. A Mezym forte 10000 filmtabletta adagolását a meglévő emésztési zavarok súlyossága határozza meg. A megfelelő dózist egyénileg kell kialakítani. Általában 1-2 filmtablettát kell bevenni étkezés közben. 

0 Review(s)

Az Infacolt a csecsemők fokozott gázképződés és levegőnyelés okozta hascsikarásának, bélgörcsének megszüntetésére adják. 

0 Review(s)

A Laevolac-laktulóz szirup hatóanyaga, a laktulóz egy D-galaktóz és fruktóz cukoregységből álló szénhidrát-származék. Hatását a vastagbélben fejti ki, ahol a bélbaktériumok hatására szerves savak, elsősorban tejsav és ecetsav keletkezik belőle. A savképződés hatására fokozódnak a bélmozgások és emelkedik a széklet víztartalma (székletlágyító hatás).A...

0 Review(s)

A gázképződéssel járó panaszok enyhítésére szolgál, és ezáltal csökkenti az olyan hasi panaszokat, mint a felfúvódás, puffadás, hasi feszülés.A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

0 Review(s)

Az Espumisan Gyöngy kapszula a gyomor-bélrendszerre ható gyógyszerek osztályába tartozik.Hatóanyaga a szimetikon, felbontja a gázbuborékokat melyek a gyomorba és a belekbe szorultak. A folyamatban felszabadult gázok ezután természetes módon eltávolíthatók.

0 Review(s)

A Meteospasmyl lágy kapszula görcsoldó hatású és csökkenti a belek gáztartalmát.Alkalmazása haspuffadással járó fájdalmas emésztés tüneti kezelésére javasolt felnőtteknek.

0 Review(s)

Enyhe hasmenéses megbetegedések kezelésére szolgáló gyógyszer. Hatóanyaga az aktív szén, amely megköti és hatástalanítja a gyomor-bélrendszerbe került mérgező anyagokat.A Cralex kapszula fokozott elővigyázatossággal alkalmazhatóA gyomor-bélrendszer feltételezhető, vagy ismert vérzéshajlama és különböző gyulladásos megbetegedései esetén alkalmazás előtt...

0 Review(s)

 Stadalax hatóanyaga a biszakodil, amely az ún. triarilmetán csoportba tartozó hashajtó készítmény. A Stadalax rövid időtartamú kezelésre szolgál székrekedés esetén, valamint olyan betegségekben, ahol könnyű székletürítés biztosítása szükséges.

Showing 1 - 24 of 74 items