PARACETAMOL 

0 Review(s)

A Rubophen Thermo granulátum az influenza és megfázás tüneteinek enyhítésére használható, beleértve a lázat, fejfájást, torokfájást, izom és ízületi fájdalmakat, továbbá enyhíti az orr és az orrmelléküregek dugulását és ezáltal megkönnyíti a légzést.

0 Review(s)

A Coldrex Junior por belsőleges oldathoz 6 éves vagy annál idősebb gyermekeknél a megfázás és influenza tüneteinek enyhítésére szolgál.

0 Review(s)

A Rubophen tabletta felnőtteknek és 6 évnél idősebb gyermekeknek javasolt lázcsillapításra, különböző eredetű fájdalmak – fejfájás, fogfájás, reumatikus és izomfájdalmak, menstruációs fájdalmak, idegi eredetű fájdalom, ízületi fájdalmak – csillapítására.

0 Review(s)

A Rubophen láz-és fájdalomcsillapító hatású gyógyszer.

0 Review(s)

A Rubophen Cold filmtabletta az influenza és a megfázás több tünetének hatékony enyhítésére használható, beleértve a lázat, fejfájást, hidegrázást, az orr és az orrmelléküregek dugulását, fájdalmát, torokfájást, izom és ízületi fájdalmakat

0 Review(s)

A Panadol Rapid Extra filmtabletta a szétesést segítő rendszernek (Optizorb formula) köszönhetően, gyorsabban szívódik fel, mint a hagyományos paracetamol-koffein kombinációjú tabletták. A Panadol Rapid Extra két aktív hatóanyag kombinációját tartalmazza. A paracetamol fájdalom- és lázcsillapító hatású, a koffein pedig tovább növeli a fájdalomcsillapító...

0 Review(s)

Enyhe vagy közepes erősségű fájdalmak, illetve láz csillapítására 6 év feletti gyermekek és felnőttek részére.

0 Review(s)

Enyhe vagy közepes erősségű fájdalmak, illetve láz csillapítására 1-6 év közötti gyermekeknek.

0 Review(s)

A Ben-u-ron szirup fájdalom és lázcsillapító gyógyszer, paracetamol hatóanyagot tartalmaz.Alkalmazható enyhe és mérsékelten erős fájdalom csillapítására, pl. fejfájás, reumatikus fájdalom, izomfájdalmak, fogfájás, menstruációs fájdalom esetén.Enyhíti a megfázás, influenza, torokfájás tüneteit, csökkenti a lázat.

0 Review(s)

A Panadol 500 mg filmtabletta paracetamolt tartalmaz, amely fájdalom- és lázcsillapító gyógyszer.

Showing 1 - 15 of 15 items