DIABETES 

0 Review(s)

Az Optimum Teszt kapilláris elven működő, önellenőrzésre alkalmas tesztcsík. A kapilláris elvnek köszönhetően nem csak az ujjbegyből, hanem a tenyérből és az alkarból is  lehet vércseppet kinyerni.

0 Review(s)

A Personal Aktív Test reagenscsík a Dcont Personal és a Dcont Start típusú készülékekkel a vér cukortartalmának meghatározására szolgál. 

0 Review(s)

Speciális -gyógyászati célra szánt - tápszer, cukorbetegeknek. 7 vitamin, 3 nyomelem és Ginseng-gyökér kivonatot tartalmaz. Diabion kapszula

0 Review(s)

A DiaBest hatóanyagai részben a szénhidrát-anyagcserében és energiatermelésben való részvételük, részben antioxidáns hatásuk révén fejthetnek ki kedvező hatást. A termék fogyasztása nem csak azoknak ajánlott, akiknek már kialakult cukorbetegségük van, hanem azoknak is, akiknél ez nagy valószínűséggel be fog következni .

0 Review(s)

A króm szerepet játszik a szénhidrát-anyagcsere folyamatokban. Hiánya összefüggésbe hozható a túlsúllyal. Alkalmas fogyókúrához kiegészítőnek. Esszenciális nyomelem.

0 Review(s)

Mielőtt elkezdené a gyógyhatású készítményt alkalmazni, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót.E recept nélkül kapható gyógyhatású szerrel Ön enyhe, múló panaszokat kezelhet orvosi felügyelet nélkül. Az optimális hatás érdekében azonban, elengedhetetlen a készítmény körültekintő, előírásszerű alkalmazása.

0 Review(s)

egbízható eredmények:Az Accu-Chek Active vércukormérő 100%-ban megfelel a pontossági követelményeknek (DIN EN ISO 15197:2003 szabvány) Laboratóriumi pontosságEgyszerű kezelhetőség:Készüléken kívüli felcseppentés lehetősége Kisebb méret Nagyobb, könnyen olvasható kijelző Könnyű kezelés csak két gombbal Gombnyomás nélküli, automatikus mérés...

Showing 1 - 9 of 9 items